Fwd: Des del balcó d'Educaria. Abril






Si no pots veure aquest missatge, visita la versió web. Actualidad Cospa&Agilmic ¡1.699! Síguenos en Twiiter, @AlexiaEducacion

  news_cab_educaria.png
  catalogo Alexia  
  news_educaria_actualidad_abr21_cat.png  
  news_educaria_actualidad_not_abr21_1_cat.png  
 
     

Neus Sanmarti:
"Si no es canvia l'avaluació, no canvia res"

Educaria LAB va iniciar el passat 27 d'abril els "Motores del Cambio", un nou cicle de debats i d'intercanvi d'experiències educatives innovadores. El primer col·loqui es va celebrar sota el tema "Hi havia una vegada ... un alumne que s'avaluava".

 

Reviu el debat

clear_pixel.gif

"Si no es canvia l'avaluació, no canvia res". Així de contundent començava el primer debat de "Motores del Cambio" la seva moderadora, Neus San Martí.

I és que l'avaluació s'ha convertit en una de les principals preocupacions dels centres educatius, que cada cop més, es qüestionen Què avaluem? Quan avaluem? Qui avalua? Com s'avalua? I, principalment, Per a què avaluem? "Per a que tots aprenguin" responia Neus.

June Anduaga, d'Arizmendi Ikastola, Jaume Montsalvatge de l'Escola Pia de Catalunya i Minerva Porcel, de la Fundació Jesuïtes Educació, varen ser els participants del debat, i varen començar compartint les estratègies i accions que estan duent a terme per canviar la visió de l'avaluació de professors, alumnes i famílies.

A més, es varen abordar temes com la compartició dels objectius d'aprenentatge, clau en el canvi envers una avaluació reguladora, o l'avaluació del procés.

   
  clear_pixel.gif
 
     

Educaria un any més certificada per l'Agencia de Certificación en Innovación Española

clear_pixel.gif 57ena Trobada de
Centres Innovadors
DIM
     

L'Agencia de Certificación en Innovación Española, S.L. (ACIE) certifica un any més l'activitat d'I+D+i del personal investigador d'Educaria.

Aquest certificat es una mostra del compromís d'Educaria amb la investigació i la innovació, i acredita la feina del personal investigador d'Educaria en les seves activitats d'I+D+i.

Veure certificat

 

El 12 de maig a las 11:30 t'esperem a la 57ena Trobada de Centres Innovadors DIM al nostre taller "Avaluació a la teva mida amb el Quadern del Professor".

Rúbriques, competències, aspectes d'àrea, objectius... Sigui quina sigui la teva forma d'avaluar, el quadern del professor s'adapta a les teves necessitats. Una única eina que et permet realitzar una avaluació formativa i, al mateix temps, complir amb les exigències de l'Administració sense haver de duplicar la feina. A més, pots fer un seguiment detallat del progrés de cada alumne al llarg del seu aprenentatge.

Apunta-t'hi aquí

  clear_pixel.gif
   
 
Veure el vídeo

Ja està disponible el portal de clients Educaria

Des d'aquest espai podràs reportar qualsevol suggeriment o dificultat que et sorgeixi treballant amb les solucions d'Educaria. A més, podràs consultar en temps real l'estat en què es troben els casos oberts, i rebre'n resposta.

No has rebut els teus codis d'accés? Escriu a consultas.alexia@educaria.com



 

catalogo Alexia

 

 
   
 
 

AVÍS LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES Responsable: EDUCARIA EURO S.L.U. - CIF: B84537653 – Adreça postal: Bravo Murillo, 377 6º (Plaza de Castilla) · 28020 Madrid. Correu electrònic: protecciondatos@educaria.com. Delegat de Protecció de Dades: dpo@educaria.com. Finalitat del tractament: Gestionar les comunicacions que pugueu mantenir amb el personal d'aquesta empresa, i gestionar els serveis contractats. Legitimació: Execució del contracte de prestació de Serveis. Destinataris: No es cediran dades a tercers, tret que hi hagi obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, i també altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al nostre web www.educaria.cat. La informació continguda en aquest missatge de correu electrònic és confidencial i només se n'autoritza l'accés al destinatari original, quedant prohibida qualsevol comunicació, divulgació o reenviament, tant del missatge com del seu contingut. En cas que no sigueu el destinatari autoritzat, us preguem que esborreu el contingut del missatge i comuniqueu aquesta circumstància al remitent.

 
   
Más información sobre Cospa&Agilmic Más información sobre Xtend






Enviat a e3006691@xtec.cat
Per què he rebut això?    Donar-me de baixa    Modificar preferències
Educaria · Bravo Murillo 377, 6º (Plaza Castilla) · Madrid, M 28020 · Spain

Comentaris