Fwd: Forma't en lleure en un sol click! MAIG | JUNY 2021




Si no veieu aquest newsletter correctament feu clic aquí.

Twitter Instagram Facebook LinkedIn Blogger

La gammificació en l'aprenentatge

 

Aquest curs formarà als alumnes sobre les oportunitats educatives que ofereix el joc i saber utilitzar els centres de recursos lúdics amb finalitat educatives.


26/05/2021 // Online // 20 h // 80 € // Títol propi

Coordinació i gestió del voluntariat a les entitats d'economia social

 

És necessari desenvolupar processos, estratègies i instruments que facin sostenibles en el temps tant la qualitat de l'acció voluntària com l'estabilitat del projecte. Per a això és fonamental la formació i consolidació del coordinador de voluntaris que aglutini, des d'una perspectiva educativa, els processos de formació, inserció en l'acció i gestió de les persones voluntàries en l'Organització.


26/05/2021 // Online // 20 h // 80 € // Títol propi

Manipulació d'aliments

 

En aquest curs aprendràs com manipular aliments de forma segura seguint la normativa vigent a més conèixer la higiene en els procesos productius i els principals contaminants i els factors de risc alimentari.


26/05/2021 // Online // 10 h // 50 € // Títol propi

Monitor/a de menjador: Especialista en menjadors escolars 

 

El Curs de Monitor/a de menjador: Especialista en menjadors escolars prepara a l'alumnat per intervenir, de manera educativa, en activitats de lleure infantil i juvenil en l'estona del migdia. L'objectiu és capacitar als i les participants en la dinamització i avaluació d'activitats de lleure en el marc del menjador escolar mitjançant l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'alimentació, les al·lèrgies i les intoleràncies provinents dels aliments.


09/06/2021 // Online // 50 h // 150 € // Títol propi

Primers Auxilis

 

En aquesta acció formativa s'ofereixen coneixements, tècniques i habilitats per saber com actuar en cas de situacions de primers auxilis en les diferents etapes de la vida d'una persona i en diverses situacions.


09/06/2021 // Online // 20 h // 80 € // Títol propi

Formació, Consultoria i Estudis
Carolines, 10
08012 Barcelona
Tel. 93 410 16 02
formacio@peretarres.org
www.peretarres.org/formacio

PUBLICITAT
El Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili a Barcelona, c/ Numància, 149 - 151, i el Delegat de Protecció de Dades és el Departament Jurídic de la Fundació. La base jurídica del tractament de dades és la relació jurídica que manté amb el responsable del tractament i el consentiment que vau atorgar en el seu moment. Les dades es faran servir amb la finalitat de prestar els serveis que ens demaneu i per enviar-vos informació de les nostres activitats. Els destinataris de la informació són els treballadors degudament autoritzats per la direcció i l'administració pública en l'àmbit de les seves competències. Les vostres dades es conservaran mentre no ens comuniqueu el contrari. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat i de no estar sotmès a decisions individuals automatitzades clicant aquí, dirigint-vos per escrit a l'adreça del responsable del tractament LOPD@peretarres.org o contestant a aquest correu amb el text "exercici de drets" a l'assumpte. Més informació a www.peretarres.org/avis-legal

Comentaris