Fwd: Convocatòria oberta: un vídeo de Març Llinàs i un taller per apropar-nos a les cures des de l'audiovisual no sexista




Ampliem amb Març Llinàs els límits d'allò que considerem cures

Què vol dir cuidar algú altre? I cuidar-te a tu mateix/a? Com podem cuidar el planeta i els altres ésser vius?

El concurs Reimagina't. Vídeos lliures de sexisme dedica aquesta edició a LES CURES, sota el lema "Et cuido, em cuides, cuidem". Per això s'ha convidat al guionista i humorista Març Llinàs a aportar idees que ajudin a concebre vídeos sobre aquesta qüestió que qüestionin i superin els estereotips de gènere.

Inscripcions obertes fins al 29 d'octubre de 2021.

#ReimaginemLesCures

NOVETAT
Reimagina't: com crear un vídeo lliure de sexisme
Taller de suport a la creació audiovisual
Activitat dirigida als centres educatius i entitats de lleure que vulguin participar a la 13a convocatòria de Reimagina't. Vídeos lliures de sexisme. Es portarà a terme una introducció al llenguatge audiovisual des d'una perspectiva de gènere i es potenciarà la creativitat des de la diversitat.
Veure el vídeo
 
Seguiu-nos a les xarxes socials
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Donar-se de baixa
Amb la col·laboració de:
L'Observatori rep suport de:

Instància de participació ciutadana impulsada per ajuntaments.


Per una anàlisi crítica de la representació de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació a reimaginat.observatoridelesdones.org
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. L'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació (Observatori) és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@observatoridelesdones.org. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@observatoridelesdones.org o fent clic aquí.

Copyright © 2021 Observatori de les dones en els mitjans de comunicació

Comentaris