Fwd: Estem al costat dels centres educatius




Demana una xerrada gratuïta TDAH, Autisme, T. Neurodesenvolupament

Aquest curs 2021/22 volem estar més a prop de les escoles

Fundació Adana vol estar més aprop dels centres educatius i dels professionals de l'Educació, la Psicología i Pedagogía per això tornen les nostres xerrades gratuites sobre TDAH, TEA i altres Trastorns del Neurdesenvolupament. Consulta més informació a la web

Alhora també volem facilitar l'accès a la formació del professorat oferint tots els nostres cursos com a formació bonificada, així que si ets un centre educatiu privat o concertat ja ens ho pots demanar. Tant per a centres públics com concertats/privats oferim programes formatius fets a mida i amb el finançament que necessiteu.

Ara més que mai toca recolzar l'Educació!

Tota una tardor per formar-te

  • Aprofita la tornada a l'escola per formar-te amb els nostres cursos teòric-pràctics oficials tant en línia com presencials.
  • Reconeguts per el Departament d'Educació.
  • Inclouem videoaules o aules presencials.
  • Campus Virtual renovat.
  • Satisfacció del 97%.
CUPÓ: primertrimestre
Prem per més informació

Què és la formació bonificada?

La formació bonificada és finança amb l'import obligatori que disposa cada empresa per utilitzar en la formació dels seus empleats. És indispensable que els treballadors cotitzin en el Règim General de la Seguretat Social. Des d'aquest curs 2021/22 tota la nostra formació es pot bonificat.
Consulta tots els teus dubtes a la web
Últimes places a 210€ del Curs d'Especialització en Dislèxia. 

Fundació Adana veu la necessitat d'oferir un curs d'actualització que abordi els aspectes més importants sobre aquest Trastorn de l'Aprenentatge. A Espanya, el percentatge d'alumnes amb Dislèxia es calcula al voltant de el 6% de nens amb aquesta dificultat per aula, és a dir, que en una classe de 25 nens hi ha dos o tres alumnes amb dificultats en el procés de lecto-escriptura

Demana més informació

Segueix el nostre dia a dia en les XXSS

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn






This email was sent to e3006691@xtec.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
bmena · Barcelona, Spain · Barcelona, NJ 08036 · Spain

Comentaris