Fwd: 24/1/22 Sessió informativa ONLINE 18h. Professionals intervenció i prevenció socioeducativa en l'àmbit de les drogodependències





Si no pots veure correctament aquest e-mail prem aquí.




Aquest missatge ha estat útil? Envía-ho a un amic teu.

Twitter LinkedIn Instagram Facebook Blogger YouTube Tik Tok

Sessió informativa ONLINE | 24/1/2022 | 18h

Sessió informativa ONLINE

24/1/2022 | 18h

EXPERT UNIVERSITARI ONLINE EN PREVENCIÓ I EXPERT UNIVERSITARI ONLINE EN INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA EN L'ÀMBIT DE LES DROGODEPENDÈNCIES

Treballes en l'atenció, intervenció i tractament a persones o comunitats vulnerables que puguin patir una addicció tant a una substància com a comportaments? T'interessa!

FEBRER A JUNY 2022 - MATRÍCULA OBERTA

+

Treballes en l'atenció, intervenció i tractament a persones o comunitats vulnerables que puguin patir una addicció tant a una substància com a comportaments?

T'interessa!

FEBRER A JUNY 2022 - MATRÍCULA OBERTA

Formacions basades en l'aprenentatge, l'atenció, intervenció i tractament a persones o comunitats vulnerables que puguin patir una addicció tant a una substància com a comportaments. També aporta recursos per treballar amb persones que ja es troben en situació de dependència i necessiten d'un assessorament integral.

 

El plantejament de l'expert parteix de la consideració de la persona com un sistema que incorpora la dimensió individual, familiar i comunitària.

+

Directora del Postgrau ONLINE en prevenció socioeducativa en l'àmbit de les drogodependències

GEMMA GONZÁLEZ MÉNDEZ

GEMMA GONZÁLEZ MÉNDEZ

Diplomada en Educació Social i graduada en Treball Social per la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, URL, i llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya. Sòcia i didacta a l'Associació Espanyola de Programació Neurolingüística (AEPNL). Màster Practitioner i Trainer en PNL, Epistemologia de la PNL i Màster en Hipnosi Ericksoniana i PNL (AEPNL). Màster en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana (I. Erickson Madrid) i membre de l'Associació Espanyola d'Hipnosi. Certificació Internacional en Generative Coaching (R. Dilts i S. Gilligan). Trance Camp (S. Gilligan). Psyh-K. Formadora, psicoterapeuta de PNL i hipnosi en persones drogodependents. Professora associada de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Treballadora social a CSMIA Gràcia i a la Unitat Hospitalària d'Hospital de Dia de Psiquiatria i Unitat de Subaguts, Germanes Hospitalàries.

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA

INFORMACIÓ PER A ENTITATS

Us podem ajudar a gestionar el vostre crèdit per a entitats de la Fundació Estatal de Formació per a l'Ocupació (FUNDAE), anterior Fundació Tripartita. 

+

INFORMACIÓ PER A ENTITATS

Us podem ajudar a gestionar el vostre crèdit per a entitats de la Fundació Estatal de Formació per a l'Ocupació (FUNDAE), anterior Fundació Tripartita. 

+

T'informem sobre els plans d'estudi, metodologia, sortides professionals, pràctiques, convenis amb entitas i beques i ajudes. 

 Whatsapp: 626  05 15 96

T'informem sobre els plans d'estudi, metodologia, sortides professionals, pràctiques, convenis amb entitas i beques i ajudes. 

 Whatsapp: 626  05 15 96

PER A MÉS INFORMACIÓ

Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Santaló, 37 08021 Barcelona

Tel. 93 415 25 51 / Whatsapp 626 051 596
infofacultat@peretarres.org
www.peretarres.url.edu

PUBLICITAT
El Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili a Barcelona, c/ Numància, 149 - 151, i el Delegat de Protecció de Dades és el Departament Jurídic de la Fundació. La base jurídica del tractament de dades és la relació jurídica que manté amb el responsable del tractament i el consentiment que vau atorgar en el seu moment. Les dades es faran servir amb la finalitat de prestar els serveis que ens demaneu i per enviar-vos informació de les nostres activitats. Els destinataris de la informació són els treballadors degudament autoritzats per la direcció i l'administració pública en l'àmbit de les seves competències. Les vostres dades es conservaran mentre no ens comuniqueu el contrari. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat i de no estar sotmès a decisions individuals automatitzades clicant aquí, dirigint-vos per escrit a l'adrea del responsable del tractament LOPD@peretarres.org o contestant a aquest correu amb el text "exercici de drets" a l'assumpte. Més informació a www.peretarres.org/avis-legal

Comentaris