Fwd: Cursos pel professorat - Sumem i no restem: eines per combatre l'assetjament i el maltractament a l'escola.



Bon dia, 

 

Som l'Associació Teatral Mousiké, una entitat cultural i social que té més de 21 anys d'experiència en generar projectes socials a través de la cultura per a col·lectius en risc d'exclusió. 

 

Presentem els curs per a professorat: Sumem i no restem: eines per combatre l'assetjament i el maltractament a l'escola. 

 

Aquest curs pretén atorgar eines i recursos al professorat sobre l'assetjament i el cyber assetjament escolar. En aquesta nova plataforma, es reflexionarà sobre situacions de violència i microviolència que es pot desenvolupar tant a l'aula com a l'entorn dels alumnes, i s'atorgaran mecanismes per treballar la gestió emocional i afrontar aquestes situacions. 


Adjuntem un dossier informatiu sobre el curs.

Aquest curs està reconegut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a la formació permanent pel professorat.

 

Per més informació sobre el format us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del 934433062.


Moltes gràcies.




En acompliment del RGPD (Reglament General de Protecció de Dades  25/05/2016) La Maquineta Produccions t'informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic només has de trametre un correu electrònic a lamaquineta@lamaquineta.com



Comentaris