Fwd: Newsletter Fapel marzo



Newsletter Fapel
View this email in your browser
L'educació, el més important?
 
Això ens diuen tots els que volen governar-nos. Però, verba volant. I els fets són que hi ha un permanent assetjament al sistema educatiu, perpetrat per tots els governants que hem tingut, i no para. Perquè la millor manera d'assetjar el sistema educatiu és no donar-li la importància que té, no prioritzar com a país les polítiques educatives als pressupostos. "Sort" en tenim d'algunes proves objectives externes, que ens mostren la patètica radiografia d'un sistema que va de fracàs en fracàs. Almenys sabem que cal millorar, malgrat els maquillatges als que l'administració sovint sotmet les dades.
 
L'assetjament a la concertada continua. Som Servei d'Educació de Catalunya i no és pot canviar la Llei d'Educació de Catalunya en quatre ratlles maldestres d'una web. El departament ha actuat, novament, de mala fe a l'inici del període de preinscripció, menystenint la concertada. Només a la queixa de tot el sector ha estat capaç de tenir la conducta que s'espera de qui ens ha de governar a tots; perquè tots volem l'equitat, la pluralitat, la llibertat.
Cada dia neixen noves empreses que operen en el món digital i que necessiten trobar nous professionals capaços de fer front als reptes del futur. En aquesta realitat, el màrqueting, els negocis digitals i la tecnologia s'han convertit en àrees amb un infinit món d'oportunitats.
ESIC Business & Marketing School obre les portes als joves que vulguin emprendre el seu camí professional en aquests sectors, a través d'una extensa oferta formativa universitària que compta amb el Grau en Màrqueting, la Doble Titulació en Màrqueting i Negocis Digitals i  el Títol Superior en Direcció de Màrqueting,  tots ells amb la possibilitat d'estudiar-los en castellà o 100% en anglès.
A més, aquest any ESIC ve carregat de novetats, amb els Cicles Formatius de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat, Administració i Finances i Desenvolupament d'Aplicacions Web a través del nostre Centre de Formació Professional, perquè ben aviat puguin començar a treballar en el que somien.
Fes clic aquí per informar-te sobre les jornades d'Orientació i coneix de primera mà com és l'experiència d'estudiar a ESIC.
*Autorització del Departament d'Educació en tràmit d'obtenció.

Xim i Xesca posa en marxa el joc lector
Torre de Llibres 2021

 
Volem llegir tants llibres com per fer el castell més alt, un 3 de 10 amb folre i manilles!

Per què?
Per animar els nens i nenes a llegir d'una forma engrescadora i formant part d'un equip lector molt gran que té un objectiu molt visual.

Llegir, com?
Per fer el castell més alt s'han de llegir uns 17.000 llibres. Es posaran a la pila els llibres llegits amb una puntuació de comprensió lectora de minim 20 punts.

Qui pot participar?
Tots els nens i nenes de 6 a 14 anys que estiguin subscrits a Xim i Xesca.

Quan?
Del 10 de març al 30 de maig de 2021.

Què hem de fer?
Us podeu subscriure a Xim i Xesca a través d'aquest vincle Subscripció Automàticament tots els alumnes subscrits podran ajudar a fer pujar el castell.

Quant?
La subscripció a Xim i Xesca per poder participar a la Torre de Llibres és de 3€ per alumne (+ iva).
 
Us apunteu?

Més informació a www.ximixesca.com/torredellibres
 
Twitter
Facebook
Web
Youtube
Blog

You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
FAPEL
Carrer De Sant Elies 29 1ª 3º Esc A
BARCELONA, Barcelona 08006
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Comentaris