Fwd: 📰 Com redactar un article científic? Te'n donem les claus · UManresa



Visualitza aquest correu al teu navegador

FORMACIÓ EN RECERCA

El CIFC d'UManresa i el departament d'Epidemiologia i Salut Pública hem dissenyat una oferta de cursos adreçada a persones que vulguin millorar els continguts i la divulgació de la seva recerca. Les formacions s'orienten a persones que estudien màsters, que fan el doctorat o que treballen en recerca.

Curs Disseny i anàlisi de dades

DESCRIPCIÓ
L'objectiu principal del curs és aprendre a realitzar anàlisi descriptiva univariada, bivariada i multivariada mitjançant models de regressió, amb el programa STATA, a partir de les diferents variables d'interès d'una base de dades. Més informació [>]
CALENDARI
Del 28 de juny al 8 de juliol de 2021

HORARI

De dilluns a dijous, de 16 a 18 h

MODALITAT
Sessions online síncrones (en directe)

DURADA
16 h

PROFESSORAT
Albert Espel Hernández,
Doctor en Biomedicina, màster en Salut Pública, graduat en Estadística Aplicada, graduat en Psicologia, llicenciat en Tècniques i Estudis de Mercat i diplomat en Estadística. Director del grup de Recerca en Epidemiologia i Salut Pública (GRESP) i cap del departament d'Epidemiologia i Salut Pública de la UVic-UCC.

Tivy Baró-Garcia,
Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Membre del departament d'Epidemiologia i Salut Pública de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.
Inscriure'm

Curs Com redactar un article científic

DESCRIPCIÓ
El programa inclou temes com ara els formats de publicació, l'article original, la preparació del manuscrit per a l'enviament o els aspectes ètics en la publicació a fi que els participants aprenguin a fer una bona comunicació d'estudis d'investigació quan hagin de redactar un article científic. Més informació [>]
CALENDARI 
Del 13 al 15 de juliol

HORARI
De 15.30 a 18.30 h (excepte el dia 15, que es farà de 16 a 18 h)

MODALITAT
Sessions online síncrones (en directe)

DURADA
8 h

PONENTS
M. José López Medina
Doctora en Salut Pública i Metodologia de la investigació biomèdica. Cap del Servei d'Avaluació i Mètodes d'Intervenció de l'Agència de Salut Pública de Barcelona. Lidera diversos grups i projectes de recerca. 

Esteve Fernández Muñoz
Director d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i coordinador del Programa de Recerca en Epidemiologia i Salut Pública de l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Catedràtic d'Epidemiologia i Salut Pública de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB.
Inscriure'm
En els dos casos, es requereix inscripció prèvia per poder seguir les sessions en directe. El dia abans, rebreu un enllaç per connectar-vos a l'aula virtual on s'impartiran.
Centre Internacional de Formació Contínua · UManresa
Fundació Universitària del Bages
Universitària
4-6
Manresa, Barcelona 08241
Spain

Add us to your address book


Vols canviar la manera com reps els nostres missatges?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Comentaris