Fwd: Benvinguda de l'ICE



 

Benvolguts companys i companyes,

 

L'equip docent de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona us donem la benvinguda al nou curs 2021-2022 i us informem que ja hem posat en marxa les activitats formatives, de moment encara en format online, que començaran la primera quinzena d'octubre.

 

L'enfocament metodològic de la formació de l'ICE se centra principalment en la pràctica docent i s'emmarca cap a la cohesió social. Per això, es proposen formacions que ofereixen molt de retorn, que mostren clarament la formació teòrica que la basteix i que es crea tenint en compte les veus dels nostres formadors i la dels docents dels nostres equips i xarxes. Així mateix, s'adreça a totes les etapes educatives i contribueix al desenvolupament dels perfils professionals establerts pel Departament d'Educació. Enguany, continuem oferint cursos d'actualització i d'aprofundiment, un programa d'acompanyament de la pràctica docent, una nova oferta d'itineraris formatius, així com un nova modalitat formativa, Laboratoris d'Experiències. 

 

Per als centres, obrim una nova convocatòria del programa Mirades de Mestres i de Suport a la Transformació i la Millora Educativa i continuem amb noves propostes el programa Argó, d'orientació i assessorament als estudiants en transició entre l'educació secundària i la universitat.

Podeu consultar aquestes i altres propostes, així com les Jornades de reflexió i actualització de coneixements que anirem anunciant al llarg del curs, al web de l'ICE (https://www.uab.cat/web/institut-de-ciencies-de-l-educacio-de-la-uab-1345711355746.html) i al del programa Argó (https://www.uab.cat/web/programa-argo-1345714880943.html).

 

L'ICE de la UAB sempre ha procurat vincular-se directament amb els centres i els seus docents i ara volem continuar fent-ho. Per això, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer-nos suggeriments, consultes, demandes o per comentar-nos tot allò amb què cregueu que us podem donar suport.

 

Cordialment,

 

Anna Cros Alavedra

Directora de l'ICE de la UAB

 

Institut de Ciències de l'Educació (ICE)
Universitat Autònoma de Barcelona - Ed. A
Plaça Acadèmica
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel. 935812393

www.uab.cat/ice

Aquesta és una comunicació professional enviada des d'una adreça de correu electrònic que no rep comunicacions entrants. Si tens alguna pregunta, vols donar-te de baixa d'aquest llistat de distribució, o vols contactar amb nosaltres fes servir l'adreça ga.ice@uab.cat

 

Comentaris