Fwd: Formació d'hivern del professorat 2021-2022 reconeguda pel Departament d'Educació
Convocatòria Hivern 2021
Veure aquest mail al navegador
Instagram
Twitter
Facebook
LinkedIn

Convocatòria Hivern 2021

Els nostres cursos s'organitzen exclusivament a distància, mitjançant la plataforma de formació d'Edutecnic i tenen una durada equivalent a 30 hores. Dates dels cursos del 10 de desembre 2021 a 28 de gener 2022.
Llistat de tot els cursos

L' EDUCACIÓ EMOCIONAL COM MAI TE L' HAN EXPLICAT


Explorarem el paper de l'educació emocional mitjançant les tècniques de psicologia Positiva des de una perspectiva diferent per que el alumne i el docent puguin arribar a assolir el estat del benestar.
Fitxa del curs

APROXIMACIÓ A LA RESPONSABILITAT PENAL I ADMINISTRATIVA DELS MENORS D'EDAT, VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Aquest curs està dissenyat per donar la informació necessària als professors del cursos de l'ESO i de Batxillerat per tal que puguin orientar al seu alumnat sobre les conseqüències de dur a terme accions prohibides per la llei en les aules i fora d'elles.
Fitxa del curs

ESCAPE'S ROOM A L'ESCOLA


Teoria i pràctica sobre l'aplicabilitat dels Escape's Room a l'escola.El curs introdueix el concepte d'Escape's Room i mostra com es pot aplicar a l'entorn escolar, per exemple com a projecte a fer en diferents assignatures. Discutir, debatre i treballar sobre l'aplicabilitat dels Escape's rooms a l'escola.
Fitxa del curs

MOODLE


On-line (a distància mitjançant la plataforma moodle de Edutécnic) Aquest curs, mostra totes les possibilitats de moodle, des de les eines de gestió, passant per tots els recursos i activitats, com els blocs disponibles en la versió estandar que tenim a la disposició de les escoles. Finalment, es treballen exemples i cassos simulats per veure l'aplicabilitat de l'entorn a les escoles.
Fitxa del curs

ADMINISTRACIÓ DE G SUITE FOR EDUCATION (PER EQUIPS DIRECTIUS)


Proporcionar al participant del curs les eines i habilitats per aprendre a organitzar, gestionar, configurar i sobretot, administrar digitalment. Així com, protegir els usuaris i les dades i mantenir la seguretat de l'organització.
Fitxa del curs

ACOMPANYAMENT DIGITAL A LES FAMÍLIES DES DE L'ESCOLA


Aquest curs vol oferir eines i recursos per tal de que els docents puguin acompanyar digitalment a les famílies en l'actual etapa de digitalització del sistema educatiu de Catalunya.  Per tant és necessari acompanyar també a les famílies en aquest canvi.
Fitxa del curs

APLICACIONS MATEMÀTIQUES DE L'ESO AMB GEOGEBRA


Curs d'Introducció a GeoGebra 4 per Secundària. L'objectiu principal és el de donar recursos i practicar l'ús de GeoGebra per poder-ho fer servir a classe en el desenvolupament de diferents unitats didàctiques.
Fitxa del curs

CREATIVITAT


La creativitat ens envolta. Tot el que toquem ve d'una evolució, d'un xoc amb allò que no funciona del tot bé i s'ha volgut millorar. Tots tenim la capacitat de crear, innovar i de buscar noves maneres d'afrontar les nostres realitats. En educació hi ha molt camí per recórrer, ja que es deixa gairebé a l'atzar la potencialitat creativa dels alumnes i dels mateixos professors. Dedicant-hi els esforços adequats i amb tècniques creatives contrastades podrem treure fruit d'aquest do del que tots estem dotats. El curs vol mostrar tècniques creatives i veure com en podem treure fruits a l'aula
Fitxa del curs

Copyright © 2021 Associació Edutecnic, Tots els drets reservats.
Enviem informació dels nostres cursos a la base de dades pública proporcionada per Ensenyament, als nostres ex-alumnes i als professors dels nostres cursos.

La nostra adreça postal és:
Associació Edutecnic
C/La Cenia num 2
Sant Pol de Mar, Barcelona 08395
Spain

Add us to your address book


Voleu canviar la manera de rebre aquests correus electrònics?
Pot Actualitzar el seu perfil o Donar-se de Baixa.

Comentaris