Fwd: WEBINAR


Lideratge i valors en un centre educatiu
View this email in your browser

WEBINAR


Lideratge i valors en un centre educatiu

30 de novembre de 2021, a les 17 hores, duració aproximada 1 hora
 

Diu el model d'excel·lència educativa e2cat que els centres defineixen el seu estil de lideratge democràtic d'acord amb el plantejament institucional (missió, visió i valors), el projecte educatiu i una estratègia enfocada a satisfer les necessitats i expectatives educatives dels seus grups d'interès, els objectius propis del centre i els reptes educatius de la societat en cada moment, per tal de fer del futur una realitat.

  

L'educador és la persona amb vocació per liderar un grup humà. A l'aula és qui aconsegueix que el segueixin i creguin en ell, sent un model per al seu alumnat.
En una escola el lideratge ha de ser distribuït i compartit. L'ha de començar a exercir l'equip directiu perquè és en qui recau la tasca de dinamitzar la resta del col·lectiu, motivant-lo i engrescant-lo per desenvolupar el seu Projecte Educatiu i assolir els objectius que s'han proposat. 

                             

Us convidem a participar en aquest WEBINAR amb l'objectiu de reflexionar sobre el lideratge en els nostres centres i els valors amb els quals treballem per educar l'alumnat.
 

La ponència anirà a càrrec del Sr. Toni Burgaya,
educador i director general de l'escola Pia.


INSCRIPCIONS
(l'enllaç s'enviarà el dia abans a tots els inscrits)

 

 
Twitter
YouTube
Website
AVÍS SEGURETAT
Associació Catalana per a l'Excel·lència, QualicatEdugaranteix la protecció i confidencialitat de les dades personals que ens proporcionin d'acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, RGPD), en la Llei Orgànica 3/2018, i en la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic 34/2002 de 11 de Juliol (LSSI-CE). L'informem que la seva adreça de correu electrònic, així com la resta de les dades de caràcter personal, tenen la finalitat de gestionar les comunicacions i relacions comercials per via electrònica. Vostè podrà exercir els drets previstos en els articles 15 a 22 de l'RGPD en els termes que estableix el mateix, contactant amb l'Associació Catalana per a l'Excel·lència a l'adreça Passeig Pujades 1, 08003, Barcelona o escrivint un correu a info@qualicatedu.cat







 






This email was sent to e3006691@xtec.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Associació catalana per la Excel·lència · Passeig De Pujades 1 · BARCELONA, Cataluna 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp

Comentaris