Fwd: ♀Quin som a les pantalles?: Proposta 8M per institucions i centres educatius





Qui som a les pantalles? és un dels tallers per a públic escolar que proposem de cara al 8 de març.
 

Guionitzem personatges de ficció!

Qui som a les pantalles? és un dels tallers per a públic escolar que proposem de cara al 8 de març. En aquesta activitat esdevindrem guionistes de la mà de Marta Vivet, membre de l'equip de guió de la popular sèrie televisiva Les de l'hoquei. Analitzar com encarnen la diversitat els personatges de les sèries de ficció que veiem ens permetrà desenvolupar la nostra tasca creativa amb consciència de la importància de fer-ho lluny dels estereotips de gènere i culturals.

A més d'aquesta activitat, al web podeu consultar la proposta de programació sencera al voltant del Dia Internacional de les Dones, integrada per tallers i cinefòrums per a públic general, jove i infantil.
Més informació
 
Generem comunitat, regenerem imaginaris

#RegeneremImaginaris

Podeu visitar l'exposició '50 anys d'històries de cultura audiovisual' aquí.
dracmagic.cat 
drac@dracmagic.cat 
Sant Pere Mitjà 66 
08003 Barcelona 
Tel. (+34) 93 216 00 04 

També ens trobareu a FacebookTwitter i Youtube.

Drac Màgic compta amb el suport de:
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. La Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals (Drac Màgic) és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@dracmagic.cat. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@dracmagic.cat o fent clic aquí.

Copyright © 2022 Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals

Comentaris