Fwd: 🔊 Llancem un nou curs a preu especial



Personalitzant l'aprenentatge, aprenent necessitats
Personalitza i dissenya experiències d'aprenentatge significatives a través del procés natural del cervell
L'oferta de llançament finalitza en:
motionmailapp.com
APROFITA EL DESCOMPTE!
100% Online
Accés il·limitat

Objectius

📍 Diferenciar les fases del procés d'aprenentatge atenent el funcionament natural del cervell per dissenyar unitats didàctiques que respectin i potenciïn la consolidació de les memòries i aprenentatges significatius.
📍 Reconèixer la relació intrínseca entre el currículum, les competències, els resultats esperats d'aprenentatge i les evidències que contenen els criteris d'avaluació, per dissenyar tasques, activitats i exercicis que permetin assolir els resultats definits i recollir les evidències al llarg del procés complet daprenentatge.
📍 Formular resultats d'aprenentatge esperats atenent al procés cognitiu involucrat segons la Taxonomia de Bloom, per portar els alumnes des de processos d'ordre inferior a processos d'ordre superior al llarg del període d'aprenentatge.
📍 Identificar les eines i els instruments d'avaluació més adequades a cada moment per recollir les evidències d'aprenentatge de l'alumnat.
📍 Dissenyar seqüències didàctiques a través d'unitats, tasques, activitats i exercicis, que permetin a l'alumnat desenvolupar les dimensions cognitives d'ordre inferior i superior d'acord amb la Taxonomia de Bloom i d'altres, així com les competències, dins de contextos reals i significatius.
📍 Implementar metodologies d'acord amb els dissenys d'unitats realitzats que permetin la implicació activa de l'alumnat en el seu propi procés d'aprenentatge i el desenvolupament de la seva autonomia per continuar aprenent de manera permanent.
APROFITA EL DESCOMPTE!
  • Fomació 100% bonificable: aprofita el crèdit de FUNDAE (Tripartita).
  • Formació reconeguda pel Departament d'Educació.
  • Accés permanent: tots els cursos que adquireixis ara pots començar-los quan vulguis. Gaudeix del curs per sempre.
Copyright © 2022 Integratek, All rights reserved.
Estás suscrito a la newsletter de Integratek

Our mailing address is:
Integratek
Calle Zamora, 45 6º 4ª
Barcelona, España 08005
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Comentaris