Fwd: ✅Ampliem el termini d'inscripció a la formació “Creació de llocs web en català”



📅Inscriu-te fins al 27 de juny!
Obre aquest correu al teu navegador
(Els agrairem si poden fer arribar aquest missatge al professorat de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i/o Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior)
Benvolgut/da company/a,
 
Amplimem fins al 27 de juny els terminis d'inscripció a les 4 edicions del curs en línia de formació de professorat "Creació de llocs web en català" que impartirà la Fundació .cat i la Universitat Rovira i Virgili, amb diverses edicions, a partir del proper mes de juliol.
Accedeix a la informació sobre la formació

El curs persegueix la doble finalitat de capacitació en competències digitals i de potenciació de l'ús de la llengua catalana i les seves variants geogràfiques a la xarxa a través de la creació de llocs web. Amb una durada de 20 hores, s'adreça a professorat de les àrees STEM, d'humanitats i de ciències socials de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears, interessat en rebre formació pràctica sobre creació de webs com a recurs transversal en les seves assignatures, per treball per projectes, treballs de síntesi o recerca, comunicació de resultats, etc.

S'imparteix en línia i contempla sessions formatives en plataforma Moodle i webinars. Es facilita un paquet de recursos sobre WordPress com a reforç i un paquet de domini i servidor de forma gratuïta al professorat participant durant un any. Es convoquen 6 edicions del curs en el període juliol 2022 – novembre 2022.

Els interessats/des poden sol·licitar la seva inscripció fins al 27 de juny al següents enllaços:

Arribat el termini d'inscripció, en cas que el nombre de sol·licituds superi el de places previstes, les inscripcions s'assignaran per ordre d'inscripció. Durant el mes de setembre et farem arribar la convocatòria de les dues edicions pendents.
 
Quedem a la teva disposició per a qualsevol dubte o aclariment a través del correu urvdivulga@urv.cat i t'animem a participar en l'activitat. Els continguts i recursos presentats són de gran utilitat.
 
T'agrairem també si pots fer arribar aquest missatge als companys/es del centre que puguin estar interessats/des.
 
Cordialment,
Equip Fundació .cat i URV Divulga

Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
El domini .cat és el primer domini cultural i lingüístic del món i va ser creat per a respondre a les necessitats de la comunitat catalanoparlant o de qui es vol adreçar a ella. Des de la seva posada en marxa, .cat segueix creixent i consolidant-se com el domini de referència i d'ús transversal en els diversos àmbits de la comunitat que representa.

Plaça Nova 5, 7a planta - 08002 Barcelona
93 675 03 54 - suport@domini.cat
Donar-me de baixa
 

Comentaris