Fwd: Des del balcó d'Educaria. Juny - Especial LOMLOE






Si no pots veure aquest missatge, visita la versió web. Actualidad Cospa&Agilmic ¡1.850! Síguenos en Twiiter, @AlexiaEducacion

 
     
   
 
 

Viatge a les profunditats de la LOMLOE

La LOMLOE. Com preparar-te per a implantar-la al teu centre

 

Gustavo Pita de Gredos San Diego, Jose Antonio Ortega de Fundació Vedruna Educació i Jaime García Crespo de Grup Base Educació, van conversar juntament amb Carlos Magro de la transformació que implica la LOMLOE als centres educatius.

Veure vídeo
 

Abordem els reptes i desafiaments que planteja la LOMLOE de la mà de la Silvia Carrascal, experta en Polítiques Educatives. A més, us guiem en els passos a seguir perquè, des de l'Equip Directiu, pugueu adaptar-la, de manera fàcil i progressiva, al vostre projecte de centre.

Veure vídeo
 
 

Desentrelligant la LOMLOE

L'avaluació, una feina en equip!

El camí cap a una nova avaluació


 
 
   
Col·legi Mare de Déu del Carme (El Prat del Llobregat, Barcelona).

Veure vídeo

 
   
Col·legi San José (Marbella i Estepona).

Veure vídeo

 
   
Col·legi Manyanet Alcobendas (Madrid).

Veure vídeo

 
 

Manuals d'ajuda

Formacions a mida

 

Recordeu que a la zona d'ajuda disposeu de tot el material necessari per acompanyar-vos en la configuració de l'Alexia d'acord amb la LOMLOE: manuals, vídeos, webinars... No oblideu consultar les ajudes per a l'elaboració de documentació oficial a la vostra CCAA.

 

Podeu sol·licitar webinars personalitzats per ajudar a la secretaria a configurar el Sistema d'Avaluació d'acord amb la LOMLOE o per capacitar el vostre equip docent en l'avaluació per competències en el quadern del professorat.

Sol·liciteu-los aquí
 
   
 
 

AVÍS LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES Responsable: EDUCARIA EURO S.L.U. - CIF: B84537653 – Adreça postal: Bravo Murillo, 377 6º (Plaza de Castilla) · 28020 Madrid. Correu electrònic: protecciondatos@educaria.com. Delegat de Protecció de Dades: dpo@educaria.com. Finalitat del tractament: Gestionar les comunicacions que pugueu mantenir amb el personal d'aquesta empresa, i gestionar els serveis contractats. Legitimació: Execució del contracte de prestació de Serveis. Destinataris: No es cediran dades a tercers, tret que hi hagi obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, i també altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al nostre web www.educaria.cat. La informació continguda en aquest missatge de correu electrònic és confidencial i només se n'autoritza l'accés al destinatari original, quedant prohibida qualsevol comunicació, divulgació o reenviament, tant del missatge com del seu contingut. En cas que no sigueu el destinatari autoritzat, us preguem que esborreu el contingut del missatge i comuniqueu aquesta circumstància al remitent.

 
   
Más información sobre Cospa&AgilmicMás información sobre Xtend






Enviat a e3006691@xtec.cat
Per què he rebut això?    Donar-me de baixa    Modificar preferències
Educaria · Bravo Murillo 377, 6º (Plaza Castilla) · Madrid, M 28020 · Spain



--

Comentaris