Fwd: Formació professorat Online Competència Digital Docent





Ultims dies per inscriure's
Bon dia,

Fins divendres 30 de juny sou a temps per inscriure-us a les formacions online del mes de juliol per a l'acreditació de la competència digital docent (formacions a distància, molt pràctiques i útils!)

 
  • Aprèn a crear el teu propi material educatiu: canva, genially, vídeos i molt més (20h formació + 20h treball individual)     dll/dt/dc del 3 al 19 de juliol de 10 a 12.30h
  • Aprèn a crear murs col·laboratius i itineraris gamificats (10h formació + 10h treball individual)    17-18-19 de juliol de 10 a 12.30h
Les dues formacions estan reconegudes pel Dept. d'Educació i serveixen per a l'acreditació de la Competència Digital Docent. A més els cursos son bonificables a través de FUNDAE (fundació pública per a la formació en el marc laboral), que retorna el cost dels cursos en les cotitzacions socials a l'escola o empresa. 

Com sabeu tots els docents de Catalunya han d'acreditar la seva competència digital abans de juny de 2024. Hi ha 6 nivells i cadascun implica diferents hores de formació i d'aplicació a l'aula. 

Aquí trobareu informació simplificada sobre l'acreditació de la Competència Digital Docent, i les nostres formacions pel curs 23/24 per obtenir l'A1, A2, B1, B2.
 

Atentament, 
 

Equip pedagògic

Portal d'Activitats Educatives de Catalunya

Amb el suport de: 


Baja

 


--

Comentaris