Fwd: Dia de la Dona 🟣 Xerrada online per alumnes "Donem la volta a la truita?"



Si usted no es capaz de ver este email, haga clic aquí
 

Audi Creativity Challenge

AUDI

 
Audicrea Talks. Donem la volta a la truita?
 

Conferència digital de Lary León per als teus alumnes, coincidint amb el Dia de la Dona.

Un any més volem commemorar el Dia de la Dona amb el testimoni d'una dona amb carisma, amb un somriure i una energia que no deixen ningú indiferent.

Es tracta de la periodista Lary León, un clar exemple de superació i experta en "girar la truita" a l'adversitat i transformar-la en oportunitat.

La Lary va néixer sense braços i sense una cama, però això mai va ser un obstacle per aconseguir els seus somnis. Actualment, és una dona feliç i sense complexos amb una experiència vital que serveix d'inspiració per a tothom.

És una lluitadora convençuda que la diversitat enriqueix i l'actitud es contagia. El seu optimisme ens farà veure que la clau per assolir una fita està en nosaltres mateixos, en la nostra actitud davant de la vida.

Com ella mateixa assenyala, "hem de fixar-nos més en el que tenim que en allò que no tenim". Amb TALENT, PASSIÓ I TENACITAT es pot anar més enllà dels estàndards, perquè hi ha mil formes de fer les coses.

Xerrada online

Donem la volta a la truita?

8 de març, 9 h (hora peninsular)

Inscriu el teu centre aquí

Foto

Lary León

Periodista i escriptora.
Gerent de la Fundació Atresmedia, treballa en projectes destinats a nens i joves.

A més de treballar a la ràdio i la televisió, va escriure juntament amb Javier Bergado el llibre autobiogràfic "Lary, el tesón de una sirena" i és autora "Más de 150 juegos para divertirse dentro y fuera del hospital", "El corazón de Yuno" o el conte "La sonrisa de la sirena", entre altres.

Gràcies a la seva tenacitat i la seva naturalitat a l'hora de transmetre les seves idees ha rebut diversos premis i reconeixements: Premi Talent de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Televisió, Dona Líder 2014, Dona Top 100 en l'any 2015, el premi Somriure d'Or 2017 o el Premi especial Dependència i Societat de la Fundació Caser.

La sessió té caràcter gratuït i tindrà una durada d'una hora.

Més informació

Guia educativa per promoure la reflexió

Per contextualitzar la situació i promoure la capacitat de reflexió i anàlisi educativa, hem preparat una guia amb diferents recursos pedagògics perquè puguis treballar aquesta xerrada digital amb els teus alumnes d'ESO, BATXILLERAT o CFGM. La rebràs un cop formalitzis la inscripció.

     

IMAGINE

v t f i v

Audi Creativity Challenge

T +34 932 809 160
educa@audicrea.com
#audicreativitychallenge
audicrea.com

Busquem idees creatives per resoldre reptes que millorin la societat del futur

No desitjo rebre més notificacions

Amb motiu de l'aplicació de la nova legislació sobre protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades o RGPD) hem actualitzat la nostra política de privacitat per adaptar-la a les noves exigències legals.

L'informem que les dades del seu centre formen part d'una base de dades titularitat de Sigla Comunicación, S.L. que, com a Secretaria Tècnica de l'Audi Creativity Challenge, té la finalitat de proporcionar-li informació relacionada amb les seves activitats.

Les seves dades podran ser cedides a tercers quan resulti necessari per a la prestació d'aquest servei o en compliment de les nostres obligacions legals.

L'informem que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió enviant la seva sol·licitud per escrit a info@audicrea.com



--

Comentaris