Fwd: El poder de la mirada en l’educació. Darrera conferència d’aquest curs! 07-05-2024




Si usted no es capaz de ver este email, haga clic aquí
 

Audi Creativity Challenge

AUDI

 
Audicrea Academy. Connectant amb l'educació del futur.
 

El poder de la mirada en l'educació   La millor aliada per a motivar, apreciar i reconèixer als teus alumnes.

La mirada exerceix el seu poder en tots els aspectes de la vida, essent especialment significativa en la relació educativa, on es forja el vincle entre l'alumne i el professor.

Per això, una de les responsabilitats educatives fonamentals consisteix a adquirir l'habilitat d'observar i comprendre plenament l'impacte de la mirada entre docent i estudiant com a element per la trobada.

Des d'una metodologia experiencial 3D (Despertar, Descobrir, Decidir), durant la conferència la Sonia González ens convidarà a analitzar la nostra pròpia mirada i descobrir el seu transformador per a acompanyar als alumnes en el seu procés de descobriment i presa de decisions.

Per què té aquest impacte la mirada?
Quines mirades trobem en l'àmbit educatiu?
Quines mirades necessitem?

La mateixa Sonia va canviar fa 15 anys la seva mirada a través de trobades amb adolescents de més de 17 països, escoltant el que ells porten dins.

Darrera conferència d'aquest curs!

Data sessió digital
7 de maig de 2024, 18:00 h (hora peninsular)

Inscriu-te a la conferencia

Foto

Sonia González de Iglesias

Mentora i coach, especialitzada en l'àmbit educatiu nacional i internacional.

Llicenciada en Dret i Administració d'Empreses per la Universitat Pontificia de Comillas, Máster i Doctora en Humanitats per la Universidad Francisco de Vitoria (UFV), Coach dialògic i d'equips per l'Instituto de Desarrollo del Directivo Integral (IDDI) de la UFV i certificada per ICF Europa.

Ha desenvolupat la seva tasca professional, tant a Espanya com a l'estranger, amb més de 30 anys d'experiència en l'acompanyament i transformació de directius, formadors i alumnes.

Té diverses publicacions i ponències en el camp de l'acompanyament i actualment és consultora de transformació Cultural a empreses, institucions educatives i socials a Espanya, Mèxic, Xile, Perú, Costa Rica i Itàlia.

A més, imparteix docència universitària tant en grau com en postgrau i codirigeix el Màster en Acompanyament Educatiu de la UFV i el Programa d'Especialista de Transformació Educativa de la UFV-Fundació Botín.

La sessió té caràcter gratuït i tindrà una durada de 1h

Més informació

     

IMAGINE

v t f i v

Audi Creativity Challenge

T +34 932 809 160
educa@audicrea.com
#audicreativitychallenge
audicrea.com

Busquem idees creatives per resoldre reptes que millorin la societat del futur

No desitjo rebre més notificacions

Amb motiu de l'aplicació de la nova legislació sobre protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades o RGPD) hem actualitzat la nostra política de privacitat per adaptar-la a les noves exigències legals.

L'informem que les dades del seu centre formen part d'una base de dades titularitat de Sigla Comunicación, S.L. que, com a Secretaria Tècnica de l'Audi Creativity Challenge, té la finalitat de proporcionar-li informació relacionada amb les seves activitats.

Les seves dades podran ser cedides a tercers quan resulti necessari per a la prestació d'aquest servei o en compliment de les nostres obligacions legals.

L'informem que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió enviant la seva sol·licitud per escrit a info@audicrea.com



--

Comentaris