Fwd: Robòtica a l'aula: Situacions d'Aprenentatge SHERPA


Treballes en un centre públic que ja ha rebut la dotació de material de robòtica i no saps com començar a utilitzar-la a les teves classes?

La integració de la robòtica en el currículum pot ser un desafiament, però també una gran oportunitat per a l'educació STEAM. Per ajudar-te en aquest procés, ens complau presentar-te algunes de les nostres propostes de Situacions d'Aprenentatge SHERPA per a Primària i Secundària.

Fes clic a les imatges per descarregar les presentacions.

Hem creat dues presentacions amb diverses propostes de Situacions d'Aprenentatge que et permetran incorporar la robòtica a les teves classes de manera efectiva i inspiradora, complint amb els requisits curriculars i motivant el teu alumnat amb projectes innovadors.

Consulta tots els detalls de cada Situació d'Aprenentatge SHERPA al web de make+learn i posa't en contacte amb nosaltres per a més informació!
PROGRAMA EDUCATIU SHERPA
Twitter
Link
LinkedIn
Website
Copyright © 2024 Make&Learn, tots els drets reservats.
Reps aquest correu perquè creiem que et pot interessar. Si no és així, fes-nos-ho saber si us plau o bé dona't de baixa de la nostra llista de contactes prement aquest enllaç.

Responsable del Tractament: Make and learn SL amb domicili a Passeig colibrí 9, 08197 Valldoreix, Barcelona.
 Finalitat: Manteniment de la relació jurídica i enviament d'informació comercial per correu electrònic i postal. 
Drets: Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos per escrit a l'adreça del responsable del tractament. 
Més informació: Avís legal pàgina web https://makeandlearn.cat/avis-legal/

Comentaris