Fwd: Formació Eina Tabú de prevenció de violències sexuals entre persones adolescents



Bon dia,

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè tornem a oferir formacions adreçades als i a les professionals de joventut de l'eina "Tabú, tu tries què t'hi jugues!".

TABÚ. Tu tries què t'hi jugues és una eina pedagògica per adolescents i joves en format presencial-virtual que aprofundeix sobre les violències sexuals amb l'objectiu de prevenir-les i visibilitzar-les, desenvolupada per la Direcció General de Joventut i l'Agència Catalana de Joventut, juntament amb el Departament Igualtat i Feminismes, la Cooperativa Candela i La Bonne.

L'eina planteja 3 situacions quotidianes diferents a través d'una webapp amb el mòbil on les persones joves hauran d'anar prenent decisions entorn situacions de violències sexuals. A partir de les decisions preses les persones joves hauran de desenvolupar activitats grupals, sessions de reflexió i debats sobre la temàtica.

Les tres situacions giren al voltant del sexpreading (enviament d'imatges de caràcter sexual sense consentiment), els assetjaments sexuals i abusos, la cosificació de les dones, i els límits i el consentiment.

L'eina va acompanyada d'una guia pedagògica i una formació obligatòria pels i les professionals encarregades de dinamitzar-la, així com de 4 càpsules de vídeo per a recolzar les explicacions teòriques i els conceptes sobre els que tractem.

La formació està plantejada en dues sessions de 4h, on des d'una metodologia participativa es crearà un espai d'intercanvi en grup i d'aprenentatge entre professionals de joventut.

DATES, HORARI I LLOC:

Dimarts 12 i dijous 14 de novembre de 10h a 14h a la Sala Pau Casals (C. Sant Francesc, 3, Tarragona)

Un cop us hagueu inscrit i es tanqui el formulari, rebreu un correu electrònic confirmant la vostra inscripció.

INSCRIPCIÓ en aquest enllaç: http://www.tabu.cat/inscripcions 

*Places limitades a 25 persones. La inscripció es farà per ordre d'arribada dels formularis.

Esperem que sigui del vostre interès.

Us hi esperem!

Signatura Carmina

 

 

 

 

 

Marcel Borràs Ferrer

Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona

Agència Catalana de la Joventut

Sant Francesc, 3

43003 Tarragona

Tel. 977920177

marcel.borras@gencat.cat / joventut.tarragona.tsf@gencat.cat

 



--

Comentaris