Fwd: T'agradaria participar en un Eduhackató per desenvolupar recursos educatius per treballar la salut sexual i reproductiva?



Website
Facebook
Twitter
YouTube
Email
La Mandarina de Newton 
Et presenta...  /  Te presenta...

Treballem la salut sexual i reproductiva des de l'escola

T'agradaria participar en un Eduhackató per desenvolupar recursos educatius per treballar la salut sexual i reproductiva?

INSCRIU-TE

La hackató serà en línia i durarà 9 hores síncrones, dividides en tres sessions (12, 14 i 19 de novembre) de tres hores (de 16 h a 19 h). En les sessions, treballarem en grups, que formarem el primer dia i es mantindran fins a l'últim.

Durant la hackató seguirem metodologies pròpies del pensament de disseny per cocrear diferents recursos educatius que tractin la salut sexual i reproductiva a l'escola. Aquesta metodologia ens ajudarà a tenir en compte els diversos punts de vista i a aprofundir en les diferents perspectives, idees, habilitats i experiències.

Aquest projecte forma part d'Obstetric Coevolution, una iniciativa de ciència ciutadana que busca caracteritzar i reduir la depressió postpart a través de coevolucionar les pràctiques obstètriques, incloent-hi a les dones i les persones expertes o professionals mèdics. Ara volem donar resposta a una de les quatre propostes de solució desenvolupades en la primera fase del projecte: fomentar l'educació en salut sexual i reproductiva des de l'escola, perquè no es basi únicament a parlar de riscs i de prevenció de l'embaràs. Per aquest motiu, necessitam la col·laboració d'educadors, docents i pedagogs, així com d'experts en salut sexual.

T'hi esperem!

Reserva la teva plaça!
Copyright © 2024 La Mandarina de Newton, All rights reserved.
Us enviem uns cursos i tallers que podrien ser de l'interès dels vostres treballadors.

 
Our mailing address is:
La Mandarina de Newton
Carrer Ros d'Olano 12
Barcelona, Barcelona 08012
Spain

Add us to your address book






This email was sent to e3006691@xtec.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Mandarina de Newton · Carrer Ros d'Olano 12 · Barcelona, Barcelona 08012 · Spain



--

Comentaris