Fwd: A l'atenció del professorat :T'esperem a la presentació de la 51a Escola d’Estiu!


Bon dia,  

El Col·legi de docents està escalfant motors per a la 51a #EscolaEstiu, i enguany com a novetat el tret de sortida és l'acte de presentació a la seu del Col·legi.

Serà el dilluns 6 de maig a la tarda, a les 18 h, a la seu del Col·legi, i comptarà amb la xerrada dialogada "Els fonaments del saber", entre Eusebi Ayensa i Jacint Bassó. 

Amb aquest acte donarem el tret de sortida a la 51a EscolaEstiu, dedicada als sabers i a la importància de la seva transmissió a l'alumnat. Una edició que ens fa especial il·lusió i en la qual recuperem l'esperit de trobada, amb més d'una trentena de cursos presencials i dues xerrades marc plenàries, seguides d'un debat participatiu. 

 Et convidem a consultar el programa i, sobretot, t'animem a participar a l'Escola d'Estiu per continuar ensenyant amb rigor i competència. 

 Recorda que places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Hi vindràs, oi? 

  T'hi esperem!

 

Si us plau, no imprimiu aquest correu si no és realment necessari. Contribuïm a preservar el medi ambient.

Avís de confidencialitat


Aquest correu i la informació que conté són de caràcter confidencial, i s'adrecen exclusivament al destinatari esmentat a l'encapçalament, les dades del qual formen part de la base de dades titularitat del COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA, amb domicili professional a Rambla de Catalunya 8, 08007 de Barcelona, amb la finalitat de gestionar i canalitzar les comunicacions que es produeixin com a conseqüència de la relació que manté amb el responsable del tractament. De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i en el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació d'ús, mitjançant comunicació per escrit a l'adreça esmentada anteriorment. Si el receptor de la comunicació no en fos el destinatari, si us plau, que ens ho comuniqui immediatament, procedeixi a destruir el missatge rebut i que s'abstingui d'utilitzar, revelar, distribuir, imprimir, copiar o realitzar qualsevol altre acte de comunicació d'aquesta informació. Podeu contactar amb el nostre delegat de Protecció de dades mitjançant escrit a l'adreça C/ Villanueva 11, 28001 Madrid o contactant al telèfon (+34) 914.311.244 o mitjançant correu electrònic a aquesta adreça: protecciondedatos@grupopsn.es

 

 

 

Col·legi de Llicenciats de Catalunya
Rbla. Catalunya, 8, pral
08007 Barcelona
http://www.cdl.cat
info@cdl.cat 


--

Comentaris